Wat is dit en hoe werkt dit?

Direct naar de webshop

Wat is Feelgood Vuurwerk precies?

150 miljoen mensen op de wereld zijn dakloos en slapen buiten in de kou. πŸ₯Ά In Nederland zijn dat er meer dan 32.000. Daar willen we iets aan doen.

πŸ’₯ Daarom verkopen we Feelgood vuurwerk. Hiermee verander je je straat, huis, of huiskamer in een leip AR vuurwerkspektakel.

Het is geen Γ©cht vuurwerk. Maar virtueel. Alleen te zien en ‘af te steken’ via je πŸ“± mobiele telefoon.

Feelgood Vuurwerk is dΓ© manier om het jaar met een goed gevoel af te sluiten. Want je steunt dus ook nog eens een goed doel: Sheltersuit Foundation (en lees waarom Bas Timmer deze stichting is begonnen)!

πŸ‘‡ Het werkt als volgt:

  1. Je bestelt in de webshop een pakket (of meer!)
  2. Dat kun je voor jezelf bestellen, maar je kunt het uiteraard ook cadeau doen… 🎁
  3. Als je afrekent dan doe je meteen een donatie aan ons doel: Sheltersuit. (De gehele opbrengst gaat naar de Sheltersuit Foundation. 10% van een betaling aan Feelgood Vuurwerk is een zakelijke prestatie en daarmee BTW belast.)
  4. Jij (of degene aan wie je het cadeau doet) ontvangt een mail met je virtuele AR-pakket
  5. Als je op de link(s) in de mail klikt, dan kun je jouw pakket meteen ‘afsteken’. Zo vaak je wilt! Volg de instructies in je telefoon.

En het ziet er zó uit 🀩:

Waarom dit initiatief?

πŸŽ‰ Oudejaarsavond is de enige wereldwijde feestdag die door vrijwel iedereen (alle leeftijden, sociale, culturele en religieuze achtergronden) wordt gevierd.

Een dag waarop mensen elkaar opzoeken, bedanken en nieuwjaarswensen sturen en feest vieren.

De jaarwisseling is ook een moment waarop mensen 😘 goede voornemens formuleren, slechte gewoontes achter zich laten.

Een clubje creatieven wilde graag met een goed gevoel het nieuwe jaar in stappen. If you do good, you feel good. πŸ’ͺ

Door het vuurwerkverbod kon er afgelopen jaren geen echt vuurwerk verkocht worden. In 2022 mag dat weer wel. Behalve in 12 gemeenten. Ook zijn er meer dan veertig vuurwerkvrije zones ingevoerd.

De initiatiefnemers van Feelgood Vuurwerk, verzameld in de Stichting Wereldverbeteraars, zien de Feelgood Vuurwerk-pakketten als een sympathiek alternatief. πŸ™Œ

Het zal nooit het echte vuurwerk kunnen vervangen. Ook wil de organisatie niemand voorschrijven hoe oud en nieuw gevierd moet worden.

Toch wilde het clubje wereldverbeteraars iets doen. Ze hebben hun creativiteit ingezet om de wereld een beetje beter te maken. 🀝 Samen beter!

🧨 En daarom is er nu – als sympathiek, creatief alternatief – Feelgood Vuurwerk. Toch vuurwerk, maar dan virtueel. Of beter: augmented reality. Supervet vuurwerkspektakel via je mobiele telefoon.

πŸ‘Š Goed voor mens, dier en mileu. En je steunt Sheltersuit.

Eigenlijk is Feelgood Vuurwerk de digitale transitie van vuurwerk…

πŸ’₯ Help je mee? Koop nu Feelgood Vuurwerk. Wil je geen vuurwerk? Alleen een donatie kan ook!

Nog één belangrijk verzoek: word vuurwerkverkoper

We vragen je na aankoop ook om dit initiatief te delen met anderen. We roepen op: word zelf vuurwerkverkoper. Dat is de leukste parttime-baan in deze periode.

Enige wat je hoeft te doen is je naasten of je netwerk op de hoogte te brengen van Feelgood Vuurwerk. Meer niet. Dus echt verkoper word je niet. Maar het helpt onze actie wel enorm. Doe je mee?