Info Sleep Out

Als buitenslaper reserveer je – voor een klein bedrag – je plekje in de Tolhuistuin in Amsterdam. Dit brengt je weer één stap dichterbij de titel van Buitenslaper met een hoofdletter B. Verder werkt de Sleep Out als een soort sponsorloop (maar dan met minder beweging). Jij slaapt een nacht buiten en vraagt al je vrienden en familie om je te sponsoren. Voor een bedrag dat zij zelf mogen bepalen.

Alles leuk en aardig, maar wat kan je nou écht verwachten tijdens Feelgood Vuurwerk Sleep Out?

Op zaterdag 17 december om 19u30 verzamelen we in de tuin van de Tolhuistuin. Het vriest, de bladeren zijn bevroren en daar zijn de buitenslapers. Klaar om de koude nacht te trotseren! In een Sheltersuit. Want daar mogen we allemaal de nacht in doorbrengen.

Tijdens de avond worden we warm gehouden door muziek en verhalen van o.a. Pat Smith, Niels Geusebroek, Janne Timmer en Shari Klein. Expeditie Robinson-finalist Anouk Maas zal tijdens de Sleep Out geheimen delen over mens en kou, met handige tips over ademhalen en bewegen.

En als de vogels ons wakker fluiten is het tijd voor ochtend yoga, een stevig ontbijt en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag. En dan zijn we officieel live met Feelgood Vuurwerk 2022!