Sheltersuit

Wat is Feelgood Vuurwerk?

Warmte, bescherming en waardigheid.
Dat verdient iedereen. Toch?

Helaas is dit lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. De vader van Bas’ beste vriend was dakloos. Hij stierf op straat door onderkoeling. Niemand zou zo moeten eindigen – en daarom richtte Bas de Sheltersuit Foundation op.

Om met een Sheltersuit, een suit that provides shelter, dat stukje warmte, bescherming en waardigheid te kunnen geven. Aan mensen die noodgedwongen op straat moeten leven.

Het is dus niet zomaar een jas. De Sheltersuit is uniek. Gemaakt van tentstof, ademend én van super goede kwaliteit. Met een binnenvoering van geüpcyclede slaapzakken.

Het heeft een sjaal en capuchon, die koude regen en fel-schijnende straatverlichting afweert.

De suit is speciaal voor een ijskoud klimaat ontworpen, en doet zijn warme werk dus ijzig goed. Kosten: €300. Maar dan heb je ook wat.

Even voor de duidelijkheid: het is geen vervanging voor een huis. Het is geen kingsize-bed in een verwarmde villa.

Wat het wel is, is een warme aanvulling op een noodsituatie. Een situatie waarin je geen andere keuze hebt, maar waarin je wel wil overleven. In zo’n situatie is een beetje warmte heel veel waard. 

Wil je daaraan bijdragen? Door een Feelgood Vuurwerkpakket aan te schaffen, steun je de Sheltersuit Foundation– en help je deze organisatie om écht een verschil te maken.