FAQ

Wanneer kan ik Feelgood Vuurwerk kopen?

Feelgood Vuurwerk is te koop vanaf 18 december tot en met 31 december 2022.

Hoe koop ik Feelgood Vuurwerk?

Via onze shop! Kies je favoriete pakket (of pakketten – maak er ook iemand anders blij mee!), ga naar de check-out en volg de betaalstappen. Als het betalen is gelukt, ontvang je daarna een bevestigingsmail.

Wanneer krijg ik mijn Feelgood Vuurwerk?

Meteen na de aanschaf van je vuurwerkpakket ontvang je per mail een link (of meerdere links, als je meerdere pakketten hebt gekocht) naar jouw vuurwerk. In die mail staat vervolgens ook stapsgewijs uitgelegd hoe je het vuurwerk kan afsteken. 

Voor wie is Feelgood Vuurwerk bedoeld?

Voor wie vuurwerk nice vindt, maar liever geen vingers verliest. Voor wie één pijl te weinig vindt, en liever de hele dag loopt te knallen. En voor wie zijn vuurwerk liever binnen handbereik heeft, dan ervoor naar buiten te moeten lopen. Feelgood Vuurwerk is de nieuwe oudejaarstraditie voor iedereen!Wie maken Feelgood Vuurwerk?

Wie maken Feelgood Vuurwerk?

We willen niet opscheppen, maar het artwork en de AR-producties van Feelgood Vuurwerk zijn ontwikkeld door een aantal van de beste digital artists en creative teams uit dit lage landje… Kei trots en dankbaar zijn we daarvoor. Word je al nieuwsgierig?Waar gaat het geld naartoe? 

Waar gaat het geld naar toe?

Naar de Sheltersuit Foundation. Ja, de gehele opbrengst. Het kost €300 om één Sheltersuit te maken. Met elk verkocht pakket dragen wij – en jij – dus direct bij aan de productie van zo’n slaapzak-jas. (Enige puntje: als dekking van de kosten om dit mogelijk te maken is tenminste 10% btw-belast).

Hoe kan ik helpen?

Simpel: door een Feelgood Vuurwerk-pakket aan te schaffen! Maar je helpt ons ook enorm als je zoveel mogelijk mensen over deze actie vertelt. Stuur onze website door naar iedereen die je kent (en dan ook écht iedereen) of deel je aankoop op sociale media (is weer eens iets anders dan kattenvideo’s). 

Originelere aanpak? Word dan vuurwerkverkoper, en deel deze ‘prachtige nieuwe uitdaging waar je erg naar uitkijkt!’ op LinkedIn!Wie krijgen er nog meer feelgood vibes van Feelgood Vuurwerk?

Wie krijgen er nog meer feelgood vibes van Feelgood Vuurwerk?

Ten eerste, jijzelf. Geen onbelangrijk persoon natuurlijk. Maar door een pakket te kopen, steun je ook de Sheltersuit Foundation, en draag je hartstikke bij aan een goed doel. Dat is op zich al best een goed gevoel waardig. 

Maar hier ook nog even een kort lijstje van wie er nog meer gelukkig wordt van Feelgood Vuurwerk: 
1) Je kat. Toch fijn dat Poekie niet pas op 2 januari weer onder de bank vandaan durft te komen.
2) Je buren. Die duizendklapper hoor jij nu met oortjes in, in plaats van dat de buren het door hun oordoppen heen horen. 
3) De wereld. Klinkt misschien ✨inspirational✨, maar dit is oprecht het groenste vuurwerk ter wereld. En dat terwijl we ook de kleuren blauw, geel en rood enzo hebben. Helemaal uitstootvrij, heel de aarde blij. Als iets rijmt, is dat meteen een goed motto, toch?

Help, mijn vuurwerkpakket gaat niet af?

Dat vinden we niet fijn. Neem contact met ons op via contact@feelgoodvuurwerk.nl met je ordernummer en wat uitleg. We gaan je zo snel mogelijk helpen zodat je weer knallend door het leven kan gaan!